LELAKI : 3 Produk #MestiCuba Dari Bad Lab Malaysia

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه



Hari tu ada buat review pasal Kacak Bergaya Dengan Badlab Battle Repair & Badlab Baby-Faced Assassin... Hari ni nak wat review dari produk yang sama iaitu BadLab.. and of course, ni produk lelaki k... hahahaha Ingat korang je ke boleh wat review produk kecantikan, kami yang lelaki pun ada okay, cuma limited sikit HAHAHAHA...

Okay, lets move on to the main topic, 3 Produk #MestiCuba Dari BadLab Malaysia... Apakah 3 produk tersebut? Dua daripadanya adalah pencuci muka dan satu daripadanya adalah untuk rambut... Untuk pengetahuan semua, 3 produk ni agak baru sikit dikeluarkan oleh pihak BadLab, tapi dah dapat feedback yang agak positif walaupun telah keluar produk untuk muka sebelum ini iaitu Badlab Battle Repair & Badlab Baby-Faced Assassin...

Bagi yang xthu apa itu BadLab, boleh baca post lepas di sini >Kacak Bergaya Dengan Badlab Battle Repair & Badlab Baby-Faced Assassin< Shawal ada wat review sikit pasal syarikat diorang, so boleh baca di sana... 

Okay jom tengok 3 produk #MestiCuba tersebut.. ^^

  1. Depth Charged (Deep Cleansing Facial Cleanser)



    Gandingan Bentonit Clay dan Arang membersih secara dengan sempurna untuk menghilangkan kekotoran dan membersihkan kulit anda. Tambahan pula dengan Darah Naga dapat meningkatkan lagi penghidratan dan pemulihan kulit. Bahan-bahan yang berkhasiat ini membuatkan wajah anda segar dan diremajakan.

  2. Spotless (Oil & Acne Control Facial Cleanser)



    Darah Naga dan Sebustop membersihkan minyak dan kuman dari wajah anda. Jerawat dan minyak akan berfikir dua kali sebelum menunjukkan cawan hodoh mereka lagi di wajah muka anda selepas anda menggunakan Spotless.
  3. Supersonik (Water-based Pomade)



    Pomade berasaskan air ini dipertingkatkan dengan pemurnian FluidiPure ™ 8G membantu mengurangkan kerengsaan kulit kepala dan masalah rambut berbau. Ia super-licin dan kemasan super-berkilat.

Mana nak dapat produk ini??? Anda boleh dapatkan produk badlab ni di WatsonsLazadaZALORA, atau di website BadLab sendiri...

Selamat mencuba produk superb ni... ^^

Previous
Next Post »