Review Blouse and Pallazo by El Helwa Century

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


Happy Haa.. Rasanya dah lama xbuat review product kan.. So, hari ni nak kasi review Blouse and Pallazo by El Helwa Century. First of all, meh klik button like Page El Helwa Century.


Woman with Hijab Blouse and Pallazo by El Helwa Century ini sesuai untuk semua golongan tau terutamanya buat student dan bagi yang bekerja di pejabat tu pun sesuai pakai, series selesa.. (acah penah pakai je aku ni) hahaha sebab ni bukan saya yang kata, berdasarkan apa yang testimoni customer El Helwa Century kata..

 Bukan setakat sesuai untuk student and untuk pergi kerja je, nak gi ke kenduri kendara nak bergaya sakan, sesuai sangat pakai Blouse and Pallazo by El Helwa Century. Senang cite memang Blouse and Pallazo by El Helwa Century ni multipurpose lah, sukahatimu bila nak pakai ke mana nak pakai, tak ada hal lah. mesti sesuai punya!                      


Blouse Blouse Helwa Blouse

Rekaan blouse exclusive selari dengan fenomena fashion "kebaya" yang tengah hot di Malaysia sekarang ini. Konsep  "Multi function", sesuai digayakan secara Formal & Casual. Event Buka Puasa & Raya open house is on its way. Selesa sepanjang hari.



Okay nak tahu lebih details tentang kain kan?

Puzzle Jom... 

Light bulb High quality Italian Cotton from Jakel
Light bulb Kain Sejuk / Tidak Jarang
Light bulb Jahitan Kemas 
Light bulb Easy Care / Less Iron
Light bulb Touch-up with printed flower
Light bulb Nursing Friendly - Hidden Zip di bahagian depan
Light bulb#HandsockFree - Jangan risau tangan senteng, konsep Wudhu' Friendly, memudahkan pergerakkan
Light bulb Harga berpatutan untuk butik kualiti design
Light bulb Dart di bahagian belakang untuk menampakkan anda slim ketika memakai
Light bulb Potongan tinggi di bahagian tepi&tengah. Sesuai bagi mereka yang ingin hide "Ms Fat" bahagian peha

☘Size Available : S to XXL (Model is wearing S size)

☘Colours Available : Mustard or Light Maroon



Okay sekarang kita pergi kat part yang paling korang curious! Harga kan??? Jom usha berapa harganya!

Teamwork Sehelai Blouse : RM 79.00 + Free Postage + Free Handsock by El Helwa Century
Teamwork  Sehelai Pallazo : RM55.00 + Free Postage


Tapi!!!! Kalau mu order sekarang, ada promosi sikit weh... Apa promosinya?

Running shoes Dua helai Pallazo : RM100 sahaja + Free Postage + Free Handsock by El Helwa Century
Running shoes Combo Blouse + Pallazo : RM130 sahaja + Free Postage + Free Handsock by El Helwa Century



Macam Mana Nak Order ? List


2. Whatsapp El Helwa Century by clicking link below :


Check mark We guarantee you best quality
Check mark Tampil bergaya sambil aurat terjaga
Check mark Be Classy Be Confident on what you wear
Check mark Boleh rujuk pada testimonial & size chart attached                        

Satu lagi, bila beli pakaian main concern pembeli, saiz tak muat, so boleh tukar size, wang post pihak El Helwa Century tanggung...



Cardiogram Testimoni Cardiogram




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png