Segmen Blogwalking By Seindahcerita

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


Syarat-syarat Penyertaan
  1. Sila Follow Blog SEINDAHCERITA
  2. Sila Like Page SEINDAHCERITA  
  3. Sila Follow Twitter @nieylanadia
  4. Sila Follow Instagram @nieylanadia
  5. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking By Seindahcerita "
  6. Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 
  7. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.

    atau
  8.  Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)

Bonus!
  • Sempena bulan Birthday Nieyl bulan nie, nieyl akan pilih 5 Blog yang bertuah melalui perkhidmatan random.org untuk menjadi bloglist nieyl :)

Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
Kak Nieyl
admin
March 17, 2016 at 11:36 AM ×

Terima kasih sudi join ♥
Senarai Peserta dah keluar..sila semak dan selamat berblogwalking :)
http://seindahcerita.blogspot.com/2016/03/tamat-segmen-blogwalking-by.html

Reply
avatar
Kak Nieyl
admin
March 17, 2016 at 11:37 AM ×

Terima kasih sudi join ♥
Senarai Peserta dah keluar..sila semak dan selamat berblogwalking :)
http://seindahcerita.blogspot.com/2016/03/tamat-segmen-blogwalking-by.html

Reply
avatar
atdfdzl
admin
March 17, 2016 at 12:52 PM ×

Salam kenal, Atd tak sempat nak join segmen ni tapi nak join blogwalking jugak…jangan lupa singgah blog Atd sama ye!

--> fatihah-fadzil.blogspot.my

Reply
avatar
Umie Yana
admin
March 18, 2016 at 11:35 AM ×

Salam singgah daripada segmen yang sama..

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

Reply
avatar
iffah hussin
admin
March 22, 2016 at 2:26 PM ×

http://www.bondezaidalifah.com/2016/03/senarai-untuk-blogwalking-by.html

ASSALAMUALAIKUM...

Bonde baru sempat nak BW..
Maaf atas kelewatan itu..
Done follow sini.. Salam Perkenalan dari :
www.bondezaidalifah.com

Reply
avatar