Blogwalking Segment by kasihjuju.com

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


Syarat-syarat penyertaan:

1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikkan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.


Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
Umie Yana
admin
March 15, 2016 at 2:34 PM ×

Singgah blogwalking daripada GA yang sama.. Good Luck :D

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Reply
avatar
March 15, 2016 at 4:05 PM ×

assalamualaikum, terima kasih sudi join segmen kasihjuju. Senarai peserta dah keluar, jangan lupa blogwalk ye :)

http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-tamat-senarai-peserta.html

Reply
avatar
Efa Othman
admin
March 15, 2016 at 10:30 PM ×

Singgah dr segmen yg sama...good luck n follow sini #519

http://www.efaothman.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Reply
avatar
dayah sanif
admin
March 16, 2016 at 1:01 AM ×

dtg dri segmen yg sama
http://missinspirit.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju.html

Reply
avatar
Maria Firdz
admin
March 16, 2016 at 8:42 AM ×

Salam ziarah..
Blogwalking dari segmen yang sama...
Semoga Berjaya...

http://www.mariafirdz.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Reply
avatar
CikPuan FiDa
admin
March 16, 2016 at 10:04 AM ×

bw sini ya... thanks =)

Reply
avatar
Kak Nieyl
admin
March 16, 2016 at 10:45 AM ×

Singgah Blogwalking dr segmen yang sama :) Good Luck..
http://seindahcerita.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Reply
avatar
March 21, 2016 at 10:31 PM ×

Assalamualaikum
Datang sini sambil jenjalan dan follow awak

Kalau sudi singgah lah tempat kita

http://dazzlingyana.blogspot.com

Reply
avatar