Aku Bukan Innocent kini ada domain sendiri !

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه



alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.. akhirnya.. huhu.. actually dah lama terpikiaq nak ada domain sendiri, lagi lagi bila dapat tahu apa yang dah jadi kat Akak Tengku Butang.. Tetibe rasa xaman pulak nak berblog tanpa domain sendiri.. lagi lagi aku penah kene dulu.. huhu.. mohdnoorshawal.blogspot.com lenyap macam tu je sebab kes yang sama ngan akak tengku butang... Alhamdulillah akak tengku butang dapat resolve.. huhu.. tapi aku xdpt nak resolve, merayu punya merayu still xleh nak dapatkan balik.. :(

last last aku wat ar blog baru ni atas domain akubukaninnocent.blogspot.com.. sejujurnya aku sendiri xberapa suka ngan nama blog aku.. hahaha.. sebab time tu xsabar giler nak wat blog baru, sebab tu terbawa nama tu.. last last makin xsuka ngan nama tu.. xsuka xsuka pun alhamdulillah blog ni punya perfomance jauh lebih baik dari blog lama aku.. ramai blogger yang aku mula rapat melalui blog ni, lebih 'sikit' income aku dari blog ni, and of course sebab blog ni juga aku dpt masuk paper baru baru ni hahahaha.. paper bahagian skor je.. pun nak batak hehehe..

and now finally, www.mohdnoorshawals.com menjadi milik aku..hahaha.. aku terpaksa letak huruf 'S' belakang nama aku, sebab aku penah ada domain sendiri sebelum ni yg xde 'S' punya, www.mohdnoorshawal.com .. disebabkan aku xrenew and website hosting tu pun dah xwujud, aku xleh nak dapatkan balik domain tu.. so the only option is tambah je ar huruf 's'.. kalau korang bukak domain tu, korang akan ke laman web jepun, huhu.. may be web hosting lama dia dah guna domain tu since aku xrenew kan.. haihh menyesal sebab penah guna domain atas nama tu then xrenew..

xpe ar pepon.. lepas ni slow slow aku akan ubah Aku Bukan Innocent kepada Mohd Noor Shawal's Blog... haih.. padahal baru je lepas tempah design ngan kak rrai.. kene tukar lagi.. alhamdulillah reti guna gimp ngan photoscape.. huhu..

k korang.. lepas ni kene bekerja keras lagi nih ngan blog ni.. aku akan cuba yang terbaik.. sokongan dari korang amat diperlukan..

Sebelum terlupa, tq So Much Abang Hisyam Nasir.. terima kasih sangat sebab sanggup assist shawal dari A to Z sampai ar berjaya masukkan domain ni ke dalam blog.. huhu penat saya, penat lagi abang.. rasa bersalah pun ada huhuhu.. sebab dia assist sampai kul 1 pagi hari ni.. sorrryyyy huhuhu.. and tqqqq...



     

4 comments:

Umie Yana said...

Tahniah dah ada domain sendiri.. mesti syok kan ada domain sendiri..
InshaaAllah, satu hari nanti nak macam tu jugak laa..hehe

Mohd Noor Shawal said...

@Umie Yana hahaha.. alhamdulillah sis.. ^^ in shaa allah sis pun boleh.. :)

sofie adie said...

oh, baru perasan ada entri shawal tukar domain...hehehehhe tahniah!

Mohd Noor Shawal said...

@sofie adie alhamdulillah tq sis... ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png