Pemenang Set sudu dan chopsticks khas dari Korea

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


Alhamdulillah.. huhu.. tu je yang mampu nak ucapkan.. tahu tahu je aku ni jenis gila korea sikit.. dapat pun something yang kene ngan negara kpop tu.. ^^

tq so much Kak Sabrina sebab anjurkan GiveAway 2 by sovitamin.com dan Travelkaja tu hari tu.. peh xsangka akak nak sorang je pemenang, and pemenangnya pula adalah saya.. huhu.. bersyukur sangat.. 

Kak Sabrina kita ni ejen shaklee tau.. kalau korang berminat nak beli apa apa supplemen yang best and gempak boleh lah contact dia k.. Orangnya juga peramah.. ^^

FB Page: Kedai Vitamin Gombak dan Batu Caves
FB Page: Its All About The Vits
FB Page: Berpantang dan Menyusu Bersama Supplement Semulajadi
Instagram : cantik.sihat.menawan

hehe free review sebab happy sgt dapat hadiah tu.. tq sis.. ^^


Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments