Giveaway 2016 TAHUN IMPIAN KITA by Mawar Assufi

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join)


Impian Dalam Hidup yang Ingin Anda Capai Dalam Tahun 2016 Ini adalah.. hmm sepertimana yang korang tahu, saya ni baru habis spm.. huhu.. so of course lah impian saya untuk dapat result yang mampu membanggakan kedua ibu bapa saya, aameen.. and dapat masuk mana mana upu or matriks yang terbaik untuk masa depan saya.. aameen.. dapat ambik course yang diminati.. dapat menjalani kehidupan budak U atau budak matriks dengan penuh tabah.. aameen.. tu je kot yang dapat share, huhu sebenarnya banyak lagi.. huhu.. tq kak Mawar sudi anjurkan GA ni.. ^^

4 comments:

PeRdU cINta said...

rajin.moga berjaya tau..amin..amin..amin.

Mawar Assufi said...

Assalamualaikum.

Terimakasih saya ucapkan kerana sudi join sama Giveaway Tahun Impian Ini.
Saya hargai penyertaan awak. Tapi, saya akan datang semula jumpaa awak tauu :D Untuk bacaa impian awak semula.. Hehee

Apa-apa pun All The Best. Tazabar rasanya nak Spread The Love .. See you again .. :) Jemput singgah untuk cek nama awak ya di sini :

http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-giveaway-2016-tahun.html

Mawar Assufi said...

Assalamualaikum ..

Terimakasih dan Tahniah atas penyertaan :)
Saya doakan semoga impian awak tercapai . Paling utama saya doakan semoga awak kaya dan berjaya di dunia mahupun di akhirah .. Jangan lupa untuk terus submit doa pada Allah supaya dipermudahkan urusan mencapai impian ya. :D

Esok tengok senarai pemenang ya. Mana tahu bertuah :)

Saya doakan ya . In Shaa Allah :)

Salam sayang,
Mawar Assufi

Mohd Noor Shawal said...

@Mawar Assufi waalaikumussalam.. tq sis sudi anjurkan GA yang macam ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png