'Aku Bukan Innocent' Masuk Blogger Remaja [Berita Harian]

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah... hahahaha masuk paper ye.. first time ye.. teruja ye.. ye ye ye!!! hahahaha

aku xthu nak cakap apa dah.. first of all aku nak bersyukur kat Allah SWT kerana memberikan aku keupayaan serta kekuatan untuk terus menulis blog tanpa pernah rasa nak berhenti blog, In Shaa Allah xkan pernah ada rasa nak berhenti.. huhu..

second, thanks to my parent lah.. continuosly giving me support until now.. huhu.. support cam ne tuh? ye ar.. dari segi internet.. kalau diorg xbekalkan tenet ni, xdpt ar aku berblog.. eh eh.. hahaha.. bukan sebab tu lah.. sebab bagi aku sokongan jugak ar kan untuk terus berblog ni.. ^^

third, thanks to my friends also lah especially Noor Amirul Haqeem Noor Asri bestfriend gua.. hahaha dia yg mula mula kenalkan aku ngan blog, tapi dia dh berhenti berblog huhu.. hot insta beb dia skrg.. better kau check it out insta dia cepat.. >@haaqeeem<.. tq to others too, bagi semangat kat aku.. and kekadang ada juga yang sudi bagi idea untuk entri seterusnya.. ^^

next, tq to all my follower, and pengunjung setia or xsetia hehehe.. korang lah actually harapan sebenar aku terus berblog nih.. huhu 

Last and yang paling penting! Tq so much kak Azma.. huhu kerana sudi interview by email je weh.. xyah susah susah kan.. senang je.. tq kak kerana sudi menulis tentang blog saya dalam slot Blogger Remaja dalam akhbar Berita Harian.. 


dah habis dah kreditnya.. okay now nak bagitahu jugak ar kan.. In Shaa Allah lepas ni aku akan lebih rajin and semangat untuk berblog, ok? sebab aku tahu, dah masuk paper kan, means tanggungjawab untuk berblog tu kene kuat sikit lagi.. huhu... In Shaa Allah i'll try my best.. tq so much guys!!! 

Ops.. sebelum terlupa.. Kak Azma ada bagitahu tadi, kalau ada mana-mana blogger yang nak masuk ruangan Blogger Remaja, boleh email dia di azma_laila@yahoo.com.. May be banyak kosong lagi tuh.. hehehe.. cepat lah grab peluang ni.. ^^


14 comments:

leya yeolly said...

wahh bestnya masuk paper, bila laa turn saya. hewhewhew

Izyan Yan Cinnamon said...

Tahniah :)

Lady Shah said...

tahniah.. Inshaa Allah akan menyusul.. hihi

dayah sanif said...

tahniah

alya chan said...

Alamak, tak baca BH pulak hari ni. Tahniah tahniah.

nur. nbla_ said...

congratz bro. wahh.. syok arh.. nak gakkk.. btw, nbla pun spm2015.. good luck utk result nnti.. share share lah result nnti kay..

Nazihah@Jiha said...

Hebatlah, tahniah!!! yg agak tak remaja sgt boleh tak masuk ruangan blogger remaja tu? hahaha

SITI SORFIENA SYASHA said...

tahniah :)

PeRdU cINta said...

alhamdulillah..tahniah..moga terus success ya dik...

Keladi Ubi said...

gud luck ya, semoga berjaya, dan keladi juga doakan kejayaan rakan-rakan bloggers yang lain....

Munirah Mustafar said...

macam rasa nak try je...
nak promote blog buz ...hehehee

Munirah Rafiuddin said...

untung la dapat masuk paper...hehehehe

Anis Khalilah said...

Tahniah Shawal. Bertambah femes la dia lepas nih. Haha

Mohd Noor Shawal said...

@leya yeolly hahaha.. In Shaa Allah turn awak pulak lepas ni.. hehehe..

@Izyan Yan Cinnamon tq.. ^^

@Lady Shah tq... wah ye ke.. tahniah juga.. ^^

@dayah sanif tq ^^

@alya chan hahaha xpe.. tq ^^

@nur. nbla_ tq nabila.. yup.. good luck to u too.. hahaha in shaa allah nanti kita share share ye.. ^^

@Nazihah@Jiha haahaha.. mana ada hebat kak.. tq kak.. hahaha.. xsure ar kak.. try je contact Sis Azma by email dia kat atas tuh.. ^^

@SITI SORFIENA SYASHA tq ^^

@PeRdU cINta alhamdulillah.. aameen.. tq kak.. ^^

@Keladi Ubi tq keladi.. aameen.. ^^

@Munirah Mustafar try je ar.. ^^

@Munirah Rafiuddin alhamdulillah sis.. ^^

@Anis Khalilah hahaha.. xde lah.. tq sis.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png