Aku Bukan Innocent Kini Berwajah Baru ?

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

yeah.. nampak gayanya gitu lah.. blog yang buruk kini dah cantik hehehe.. lepas ni kalau ada orang cakap blog aku xcantik, aku pukul dia pakai chopstick aku dapat dari korea baru baru ni hahahaha.. bukan apa, sebelum ni korang kata buruk, aku xkisah sebab aku yg edit bagi buruk.. hahahaha..

tapi blog ni diedit oleh blogger pemes kita Kak Rrai.. so jangan berani kutuk blog aku lagi okay? hahahaha nak kutuk boleh, tapi pm tepi personal ke Kak Rrai.. hehehe

Alhamdulillah.. sangat berpuas hati dapat buat servis ni ngan Kak Rrai., orangnya sangat peramah and mesra pelanggan hehe.. spoting meh.. no stress bagi details ke apa.. apa dia nak, kau bagi je, dia akan buat yang terbaik.. overall pasal blog ni lepas Kak Rrai edit, aku sangat sangat puas hati..

haa.. hari tu happy sangat dapat chopstick korea, aku promot bisnes Kak Sabrina, hari ni pun happy, so nak promot bisnes Kak Rrai ni pulak.. hehehe


(KLIK BANNER UNTUK SEBARANG TEMPAHAN)


haa.. kalau korang rasa korang macam aku, asyik edit sendiri tapi tetap buruk.. apa kata tempah edit blog ngan Kak Rrai.. senang je yoo.. hehehe.. nanti kita jadi cantik sesama.. hahaha..

Tq again Kak Rrai untuk editing ni.. puas hati sgt! TQ!!! ^^v


[SEBELUM EDIT]

[SELEPAS EDIT] 
[WATERMARK]

Previous
Next Post »

14 comments

Click here for comments
sofie adie
admin
February 27, 2016 at 11:00 PM ×

pergh syawal!!!! lawa dah blog.....jelly nih.....

kipidap rrai!!

Reply
avatar
February 27, 2016 at 11:02 PM ×

nice ouhhhhh... daebakkk n the new one looks great~~ (Y) like siket :)

Reply
avatar
najwa zahid
admin
February 27, 2016 at 11:04 PM ×

hoho. lawa kan blogger rrai edit? mmg style lah blog syawal skrg

Reply
avatar
NUR RAIHANAH
admin
February 27, 2016 at 11:38 PM ×

Wahhh thankyou so much Shawal for this review! Good luck in blogging! I really appreciate this entry :) Tq..

Reply
avatar
PeRdU cINta
admin
February 28, 2016 at 12:07 AM ×

alhamdulillah...memang cantik..kemas...moga lebih dan terus bersemangat untuk kongsi entri ya..

Reply
avatar
Cik Ash
admin
February 28, 2016 at 2:34 PM ×

yang penting blog dia masuk surat khbar kan hihihihi

Reply
avatar
February 28, 2016 at 9:39 PM ×

Cantik... Hitam putih memang win...

Reply
avatar
February 29, 2016 at 6:10 PM ×

hahaha, kalau edit sendiri kadang tgok mcm serabut haha,, lawa and semart . Thumb up.

Reply
avatar
March 1, 2016 at 11:27 PM ×

@Aienienka Peter hahaha.. tq sis.. :p

@sofie adie hahahaha... tq sis.. ^^

@Ct Roxalynna NH really? alhamdulillah yeay.. tq sis ^^

@najwa zahid style ye.... hahahahaha.. tq sis.. ^^

@syakirah jf. wah ye ke... hahaha.. tq sis.. ^^

Reply
avatar
March 1, 2016 at 11:27 PM ×

@NUR RAIHANAH hahahaha.. no prob sis.. so happy with ur work.. hope u success in blogging too.. ^^

Reply
avatar
March 1, 2016 at 11:29 PM ×

@PeRdU cINta alhamdulillah.. In shaa allah.. tq sis.. ^^

@Cik Ash hahahahaha... :P

@Hani Fadhlina Abdul Rahman alhamdulillah yeayy.. hahahaha tq sis.. ^^

@Nurulatika Yunus sama ar kita.. hahaha.. tq ^^

Reply
avatar