Mohd Noor Shawal Mohd Noor Shawal Author
Title: Senarai Pemenang Giveaway Welcome 2016 by Aku Bukan Innocent
Author: Mohd Noor Shawal
Rating 5 of 5 Des:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ اللهم صل على محمد وآل محمد السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Alhamdulill...
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



Alhamdulillah GA telah pun ditamatkan secara rasminya sebentar tadi.. Saya tak boleh nak tangguhkan pengumuman pemenang atas sebab tertentu.. Oleh itu, saya umumkan hari ni jugak.. So jom tengok apa keputusan Random.org bagi kat kita.. :)


Buku Nota (2 Pemenang) by Sofie Adie (PM di FB)

40. http://akuainkausiapa.blogspot.my/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan.html
17. http://adna2029.blogspot.my/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan.html



Shawl @ Bawal (4 Pemenang) by Nurhuda (PM di FB)

16. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan.html
19. http://yuhaadie.blogspot.my/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan.html
57. http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan.html
36. http://www.linazlina.com/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan.html



Hadiah Misteri (Seorang Pemenang) by Ct Roxalynna NH (PM di FB)

13. http://fififizahresepi.blogspot.my/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan.html



Topup RM10 (2 Pemenang) by Najwa Zahid (PM di FB)

55. http://farah-atiqah98.blogspot.my/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan.html
23. http://www.khatyaiman.com/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan-innocent.html



Topup RM5 (2 Pemenang) by Masita Eyta (DM di Insta)

28. http://www.pokcikblogger.com/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan.html
42. http://aisyasakura.blogspot.my/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan.html



Topup RM10 (Seorang Pemenang) by Shawal (PM di FB)

7. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/giveaway-welcome-2016-by-aku-bukan.html

Alhamdulillah tahniah diucapkan kepada para pemenang.. Pengumuman cara hantar details boleh baca copy and paste seperti yang shawal tulis di bawah dan hantar kan details tersebut kepada sponsor memasing.. Cara nak contact sponsor klik je link pengumuman pemenang di atas "Hadiah by 'who?'" haa who tu lah sponsor korang ye.. tq sekali lagi ye 58 orang yang sudi join GA shawal.. ^^


Pemenang Buku Nota/Shawl/Hadiah Misteri

Nama : 
Link penyertaan : 
Alamat : 
No Phone :

Pemenang Top Up

Nama : 
Link penyertaan : 
No Phone :
Line : Maxis/Digi/Celcom

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. wah! kita menang!!! tahniah untuk pemenang yg lain juga!!!
    ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah pada pemenang..

    yang menang toup yang di taja oleh saya

    sila pm details ke masitaeyta@gmail.com

    Thanks :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Tahniah juga pada semua pemenang.. ^_^

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..tahniah semua pemenang.. ^_^

    ReplyDelete

 
Top