Review Blog Cerita Vitamin Wawa

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Cerita Vitamin Wawa
Header Blog Cerita Vitamin Wawa

seperti yang dinjanjikan ini lah dia salah sorang pemenang blog review dalam Segmen Blogwalking + Bloglist..Minggu lepas dah review Blog Ombak Bergigi So sebelum shawal mulakan review blog ni shawal nak minta maaf ye kalau wat pemilik blog ni sakit hati ke apa.. sebab kata nak review kan? so shawal akan jujur sehabisnya.. hehehehe.. so jom! kita pegi part by part okey..

Loading (home/main page)

agak lembap.. sorry kak.. memang lambat sikit.. shawal tengok ni may be atas faktor bilangan entry per main page adalah 5 entry/post.. banyak sangat tu.. huhu.. sebab tu loading jadi lambat sikit.. (sama macam Blog Ombak Bergigi.. huhuhu)

Sidebar
pada pendpat shawal lah kan.. terlalu banyak widget, rasanya bolehh kurangkan guna tabber widget bagi lagi cun and kemas..

background
colour pink je? bagi lah yang ada corak sikit kak.. hehehe.. :p

Warna tema blog

Nice!

Keseluruhan blog (kesimpulan)

overall blog akak sangat cantik dan simple kak.. tahniah kak.. cuma ada part part sikit je lah yang xok sikit pada pendapat shawal lah.. yang lain semua terbaik kak.. tahniah! :)

done reviewnya.. so entry ini entry lekat sehingga jam 8:56 malam esok ye.. lagi sekali shawal minta maaf tau kak kalau akak terasa ke apa, shawal hanya bagi pendapat shawal je.. shawal sedar blog shawal ni lagi buruk dari beruk.. huhu.. ok bye korang! tu je! ^^



Jemput join Giveaway Shawal.. ^^
(klik banner kalau nak join)
Tamat : 15 Jan 2016

2 comments:

Puan Wawa said...

haha.. tq shawal.. ok je, akak terima.. lambat ehh.. ok, insyaAllah diperbaiki lps ni..")

Mohd Noor Shawal said...

@Puan Wawa huhu sorry lambat kak.. tq sudi terima.. good luck dalam dunia blogging.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png