Mohd Noor Shawal Mohd Noor Shawal Author
Title: Mini Giveaway By Si Chubby
Author: Mohd Noor Shawal
Rating 5 of 5 Des:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ اللهم صل على محمد وآل محمد السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (klik banner...
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html
(klik banner kalau nak join)

Apa impian korang yang sebenarnya ? 
Nak jadi doktor? Nak jadi saintis? Entah lah saya pun xpasti.. >.<

And apa usaha korang untuk mencapai impian tu ?
Suka ceburi bidang sains! sains tu best! sains is fun! Sains is awesome! Science makes me appreciate the nature.. Science makes me grateful to Allah SWT The Almighty who creates this wonderful world.. 

Kalau tidak tercapai ,apa korang akan lakukan ?
hmm.. maybe, akan tetap minat sains walau apa jua yang berlaku.. :)

Tag:
http://secretiveads.blogspot.com/
http://sweethoneyzz.blogspot.com/


Jemput join Giveaway Shawal.. ^^
(klik banner kalau nak join)
Tamat : 15 Jan 2016

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. Terima kasih tag. Good luck for this GA. ^^

    ReplyDelete
  2. Terima kasih join segmen GA Zie :D Senarai peserta dah di update . Jangan lupa blogwalking ye :)

    http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

    ReplyDelete
  3. ayat budak obses sains~ haha good luck bro~ :D

    ReplyDelete
  4. boleh lah ain belajar dengan awak macam gini. sebab masa sekolah dulu , ain paling anti semua subjek sains.hahhaa..
    .
    paling ain suka calculation dan bisnes :)

    ReplyDelete
  5. Tumpang lalu . . . Erm ,, sains yang digemari tu lebih menjurus kepada fizik , kimia atau biologi ?

    ReplyDelete

 
Top