Mini Giveaway By Si Chubby

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html
(klik banner kalau nak join)

Apa impian korang yang sebenarnya ? 
Nak jadi doktor? Nak jadi saintis? Entah lah saya pun xpasti.. >.<

And apa usaha korang untuk mencapai impian tu ?
Suka ceburi bidang sains! sains tu best! sains is fun! Sains is awesome! Science makes me appreciate the nature.. Science makes me grateful to Allah SWT The Almighty who creates this wonderful world.. 

Kalau tidak tercapai ,apa korang akan lakukan ?
hmm.. maybe, akan tetap minat sains walau apa jua yang berlaku.. :)

Tag:
http://secretiveads.blogspot.com/
http://sweethoneyzz.blogspot.com/


Jemput join Giveaway Shawal.. ^^
(klik banner kalau nak join)
Tamat : 15 Jan 2016

6 comments:

Alin Adnina said...

Terima kasih tag. Good luck for this GA. ^^

Zizie Zainal said...

Terima kasih join segmen GA Zie :D Senarai peserta dah di update . Jangan lupa blogwalking ye :)

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

Aienienka Peter said...

ayat budak obses sains~ haha good luck bro~ :D

Farahain ZFA said...

boleh lah ain belajar dengan awak macam gini. sebab masa sekolah dulu , ain paling anti semua subjek sains.hahhaa..
.
paling ain suka calculation dan bisnes :)

Cik Pa'in said...

Tumpang lalu . . . Erm ,, sains yang digemari tu lebih menjurus kepada fizik , kimia atau biologi ?

Anis Khalilah said...

good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png