Senarai Pemenang Segmen Blogwalking + Bloglist

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(TAMAT)

Terima kasih banyak banyak kepada 52 orang peserta yang sudi join segmen shawal yang xseberapa ni.. Seperti yang dijanjikan.. ada beberapa pemenang bertuah untuk segmen shawal kali ni.. shawal guna bantuan 100% dari pak cik kita yang pakar bab bab nombor random ni iaitu Uncle Random.org.. so, jom usha sapa pemenangnya.. ^^


10 blog bertuah menjadi bloglist


  1. 24-http://minidiariai.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html
  2. 27-http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html
  3. 9-http://www.kisahpondokkecil.com/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html
  4. 11-http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html
  5. 29-http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html
  6. 36-http://littlesnorlax.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist-by-aku.html
  7. 48-http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html
  8. 34-http://www.astrallusionarc.com/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html
  9. 50-http://www.syuhadasalleh.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html
  10. 52-http://aienienka.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html

Seorang pemenang TopUp Maxis/DiGi/Celcom RM 10

49-http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html

2 Blog bertuah direview (entry melekat selama 1 hari)


  1. 7-http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html
  2. 15-http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html

!!Pengumuman Penting!!

1. Kepada Pemenang Bloglist

Blog anda telah pun berjaya di add ke dalam bloglist shawal di sidebar tu.. bloglist ini juga akan tamat pada 30/01/2016 bersamaan sebulan..Kalau rasa tak puas hati ngan nama bloglist korang dalam bloglist shawal tu atau ada idea lain tentang nama korang, korang boleh komen dalam entry ni k..

2.Kepada Pemenang TopUp

Hantarkan butiran kemenangan anda seperti berikut di >Fanpage Mohd Noor Shawal's Blog<

Link Blog:
Line: Celcom/Maxis/DiGi

3.Kepada Blog Review

blog anda akan direview dalam masa yang terdekat dengan tempoh post melekat selama 1 hari.. 1 hari 1 blog, so shawal akan review

Kepada semua yang sudi join segmen shawal ni, shawal mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda.. Kepada yang tak menang tu, tak pe In Shaa Allah akan ada rezeki di segmen atau giveaway lain yang korang join tu..


Dikesempatan ini shawal nak umumkan yang shawal nak mula cari sponsor untuk giveaway yang bakal shawal adakan awal bulan januari ni, kalau ada yang berminat nak jadi sponsor boleh contact shawal melalui pelbagai cara di bawah:

Message di FB: >Mohd Noor Shawal's Blog<
DM di Insta : @mohdnoorshawal
Wechat : mohdnoorshawal

Ok tq tu je! Bye! Assalamualaikum! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png