Mohd Noor Shawal Mohd Noor Shawal Author
Title: Segmen Blogwalking + Bloglist
Author: Mohd Noor Shawal
Rating 5 of 5 Des:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ اللهم صل على محمد وآل محمد السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (klik banne...
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join)

Alhamdulillah sepertimana yang telah shawal umumkan malam semalam bahawa segmen ini akan tamat pada 6 petang hari ni, kalau sesiapa yang belum join tu boleh lah join ye.. Pengumuman pemenang In Shaa Allah shawal akan umumkan malam ni jugak dengan bantuan pak cik kita yang popular ni, Uncle Random.org.. So jemput lah join ye kalau korang tak join lagi ke.. ^^ just klik banner di atas tu.. :)

About Author

Advertisement

Post a Comment

 
Top