Segmen Blogwalking + Bloglist

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join)

Alhamdulillah dengan ini Shawal nak umumkan secara rasminya bahawa segmen ini akan tamat pada 6 petang esok, kalau sesiapa yang belum join tu boleh lah join ye.. Pengumuman pemenang In Shaa Allah shawal akan umumkan malam tu jugak dengan bantuan pak cik kita yang popular ni, Uncle Random.org.. So jemput lah join ye kalau korang tak join lagi ke.. ^^ just klik banner di atas tu.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png