Review Blog Ombak Bergigi

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


haa.. seperti yang dinjanjikan ini lah dia salah sorang pemenang blog review dalam Segmen Blogwalking + Bloglist.. So sebelum shawal mulakan review blog ni shawal nak minta maaf ye kalau wat pemilik blog ni sakit hati ke apa.. sebab kata nak review kan? so shawal akan jujur sehabisnya.. hehehhe.. so jom! kita pegi part by part okey..


Loading (home/main page)

agak lembap.. sorry kak.. memang lambat sikit.. shawal tengok ni may be atas faktor bilangan entry per main page adalah 5 entry/post.. banyak sangat tu.. huhu.. sebab tu loading jadi lambat sikit..

Lagu

sorry to say lah ye.. shawal memang tak suka blog yang ada lagu... tapi rasanya ada je blogger lagi yang tak kisah.. so suka hati ar.. :)

Sidebar

Kemas!! Terbaik kak!! Tapi.. pada pendpat shawal lah kan.. terlalu banyak widget, rasanya bolehh kurangkan guna tabber widget bagi lagi cun..

followers

banyak tu... tahniah follower lebih 400.. terbaikk

background

cantik.. terbaikk

Warna tema blog

smart, kemas, plus terbaik!

Keseluruhan blog (kesimpulan)

overall blog akak sangat cantik dan kemas kak.. tahniah kak.. cuma ada part part sikit je lah yang xok sikit pada pendapat shawal lah.. yang lain semua terbaik kak.. tahniah! :)

done reviewnya.. so entry ini entry lekat sehingga jam 4:36 petang esok ye.. lagi sekali shawal minta maaf tau kak kalau akak terasa ke apa, shawal hanya bagi pendapat shawal je.. shawal sedar blog shawal ni lagi buruk.. huhu.. ok bye korang! tu je! ^^

Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
Masita Eyta
admin
December 30, 2015 at 4:58 PM ×

hi syawal ,

sis nak jadi sponsor tuk give away ni ( to-up RM 5 X 2) :)

Reply
avatar
December 30, 2015 at 6:08 PM ×

hi syawal... thank you sebab pilih om sebagai pemenang. untuk review tu... om tak kesah pun.. Om anggap itu satu dorongan untuk memperkemaskan lagi blog om.. In shaa Allah, blog om akan berwajah baru tidak lama lgi... Jemput jempu jengah lah ye nanti ><

Reply
avatar
January 6, 2016 at 8:14 PM ×

@Masita Eyta tq sis.. :)

@ombak bergigi wah.. tq sudi join segmen shawal hari tu.. wah blog om mesti gempak lepas ni.. tahniah.. :)

Reply
avatar