Pencarian Sponsor Giveaway Welcome 2016 by Aku Bukan Innocent

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

(yeay.. banner untuk GA dah siap! ^^)

Shawal secara rasminya nak mulakan pencarian sponsor untuk giveaway yang bakal shawal adakan awal bulan depan.. so kalau ada sesiapa yang berminat boleh contact shawal melalui pelbagai cara di bawah:

Message di FB: >Mohd Noor Shawal's Blog<
DM di Insta : @mohdnoorshawal
Wechat : mohdnoorshawal


Details untuk sponsor akan diberikan selepas korang pm shawal k.. Shawal akan tamatkan pencarian sponsor ni pada 31/Dec (esok) jam 7:30 malam.. sebab shawal akan lancarkan GA ni pada 1 Jan 2016 dan akan ditamatkan pada 15 Jan 2016 (GA berlangsung selama 2 minggu sahaja).. So kalau ada yang berminat boleh pm shawal melalui salah satu cara di atas tu ye.. tq.. ^^


PENCARIAN SPONSOR SELESAI!

Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
najwa zahid
admin
December 30, 2015 at 7:16 PM ×

sya! dah pm kt fb page

Reply
avatar
January 6, 2016 at 8:13 PM ×

@SITI SORFIENA SYASHA mestilah.. hehehe.. :p

@najwa zahid ok noted!

@Nur Khairul Azizi Mohamad aduh alamak.. huhuhu.. xpe, nanti ada pape GA lagi shawal try jemput awak.. :p

Reply
avatar