Kurus dengan Cleantox | Halang Masalah Sembelit dengan Cleantox

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



Seperti yang dibincangkan dalam entri sebelum ni iaitu Kandungan Herba Cleantox, sekarang shawal nak share kemampuan Cleantox ni untuk kurus dan kekal sihat.. Sapa tak nak kuruskan? Tak kan nak gemokkk je.. betul tak? hehehe.. so jom jom baca!


DAH EXERCISE, DAH DIET, TAPI... MASIH GEMOK?

Malu bila orang asyik cakap-cakap, kita ni gemuk. Tak nak diet ke, tak senam ke. Tapi mana diorang tahu, kita ni dah buat macam-macam untuk  kurus
SEMUA ORANG NAK KURUS, NAK SIHAT.

Siapa yang tak nak kan?

JANGAN GIVEUP LAGI! Jom Cuba Cleantox! Mampu selesaikan masalah anda. Tahu tak, sebenarnya, masalah yang menyebabkan anda susah nak turun berat badan, datangnya daripada perut?

Usus yang kotor, menyebabkan makanan tersumbat, dan tidak boleh diproses dengan betul. Cleantox mampu membersihkan usus anda, dan juga mampu MENURUNKAN BERAT BADAN anda tanpa bersenam!

Eh eh jap! korang ada masalah sembelit?? Apa?? S-E-M-B-E-L-I-T ??? Eh, meh meh nak recommend Clantox ni hah!! Ramai customer yang mengalami masalah Sembelit bagi feedback positif.. Korang tunggu apa lagi?! Bye bye Sembelit! Bye bye badan gemuk! ^^

100% daripada bahan semulajadi. Dijamin selamat!

JOM BERTINDAK SEKARANG!

WHATSAPP/TELEGRAM : 017 560 4611

Sekarang ni tengah Year End Sale (YES) so cepat dapatkan satu sebelum stok habis! Cepat whatsapp!

Harga?

Harga sepatutnya : RM 130 exclude postage
Harga sempena promosi YES : RM 110 exclude postage
Harga postage : Semenanjung RM7, Sabah & Sarawak RM10.

So tunggu apa lagi? Hari ni dah 26 Disember tau.. tinggal 5 hari je lagi promosi YES ni nak habis.. So cepat grab sebotol sementara harga masih dalam Promosi YES!! Whatsapp/Telegram segera ke 017 560 4611

Testimoni?


 

haa.. nampak tak? nampak tak? bukan sahaja untuk menguruskan badan!! Cleantox juga mampu melawan sembelit!! Cepat cepat Whatsapp/Telegram segera ke 017 560 4611

Testimoni yang lain...

 

  

 




Previous
Next Post »