I'm back !!!

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

yeah.. SPM dah habis.. blog sudah dikemas semula,, lama dah rasanya tak aktif blog ni.. last pun masa tahun 2012.. huhu.. tapi bukan link yang sekarang, kalau ada yang ingat, dulu link blog adalah mohdnoorshawal.blogspot.com.. argh.. atas sebab apa entah blog kene block oleh pihak google.. pelbagai rayuan telah dibuat.. tak pe ar, bukan rezeki kot.. huhu..

pepon kini dah kembali ngan blog baru yang makin busuk and buruk ni dengan tema "Aku Bukan Innocent".

jangan tanya kenapa pilih tema and link and header semua tukar jadi cam tu.. sebab randomly terpikir then terus tukar url blog, header blog jadi cam tu..

warna blog pun makin gelap.. huhu,, so bagi pembaca yang pakai sunglass tu boleh bukak lah ye.. blogku ini sudah cukup gelap... hehe.. so In Shaa Allah, mulai esok blog akan masyukkkk je.. saya akan update randomly macam macam.. huhu.. dah memang tagline blog "Random Post Malaysian Blogger"~

k ar, buat malam ni nak terjah blog blog yang buat segmen supaya senang nak blogwalking.. huhu.. K take care guys and girls.. Assalamualaikum!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png