Review Blog : Syahirah Valient

STICKY POST 1 DAY
(29/11/2014 - 30/11/2014)
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

MINTAK TOLONG >KLIK SINI< SEBELUM MEMBACA! TERIMA KASIH! 
PLEASE >CLICK HERE< BEFORE READING! THANK YOU!
읽기 전에 >여기를 클릭하십시오< 감사합니다!



(klik banner untuk ke blog beliau)

Hye, apa kahbar semua? Sihat? SPM dah habis ke eh? kalau belum, good luck korang yang masih berSPM..

dengar cite baru baru ni, result UPSR dah keluar? amacam adik adik? Puaih hati dok? kalau tak puaih, tak pe boleh cuba lagi, UPSR jerr tu.. huhu..

kk out of topic sudah.. pertama sekali, Shawal minta maaf sangat sangat sebab lambat review blog akak Syahirah ni, huhu.. So tammau buang masa, jom tengok apa hasil review shawal tentang blog akak Syahirah.. ^^

>>>KLIK SINI UNTUK KE BLOG BELIAU<<<

Sebelum memulakan sesi Review Blog shawal nak nyatakan lah disini beberapa perkara agar tak de masalah yang timbul nanti, iaitu:

1- Shawal sedar blog shawal masih buruk
2- segala komen yang diberikan adalah jujur & ikhlas
3- segala komen yang diberikan adalah dari segi pendapat serta pandangan dari diri shawal sendiri tentang sesuatu blog itu
4- segala komen yang diberikan bukan lah bertujuan untuk menyakiti hati si pemilik blog, sekadar memberikan pandangan
5- Kita ambil yang jernih, buang yang keruh.. ^^v 

>>>KLIK SINI UNTUK KE BLOG BELIAU<<<

baiklah Shawal mulakan reviewnya dulu ye..

  1. Loading - ok ar, tak terlalu lama & tak terlalu cepat, hehehe.
  2. Header - header akak cantik & simple.
  3. Warna - sangat terang kak.. :'( kalau singgah memalam blog akak ni, mesti pedih mata.. huhu..
  4. Tulisan/Font font dalam entry ok, tapi tu ar, sebab blog akak terang sangat, nak baca pun mata terkelip kelip tak habis habis.. huhu..
  5. background - terang.. huhu
  6. Sidebar - kemas.. tapi pada pendapat shawal lah kan, kalau nak lajukan sikit loading blog akak, akak cuba kurangkan jumlah Live Traffic Feed tu daripada 9 kepada 5 atau suka hati akak ar, sebab bende tu panjang sangat
  7. Post kalau nak lajukan loading Home page akak, shawal cadangkan satu home page, 2 entry sudah memadai, tapi ikut akak ar nak tukar ke tidak.. huhu :D(cadangan je ar)
  8. Penulisan - sempoi + bahasa pun mudah difahami.. 


so, itu lah dia serba sedikit review shawal.. akak jangan marah ye.. lagipun tu cadangan je, ikut akak ar nak ikut ke tak.. ^^ and korang dah baca ke review blog The New Me?? Kalau belum, jemput ar check it ou yo! ^^

>>>KLIK SINI UNTUK KE BLOG BELIAU<<<

So ada pape tak puas hati ngan blog Shawal? boleh komen juga, shawal sedia membaca dan mempertimbangkan pendapat pembaca blog Shawal.. Tq.. Assalamualaikum
Previous
Next Post »

7 comments

Click here for comments
November 30, 2014 at 12:42 AM ×

Assalammualaikum.. hehehe.. thanks deq sebab da bagi cadangan untuk akak.. akak akan perbaikinye lagi k.. :) thanks again.. :)

Reply
avatar
h- Zinnirah
admin
December 5, 2014 at 6:50 AM ×

waahhh.. best review ni ^^ byk benda bleh belajar

Reply
avatar
December 6, 2014 at 1:19 PM ×

SYAWAL dah buat blog baru laaa. FOLLOW sini yee . DONE follow syawal .

Reply
avatar
Cik Anggur
admin
December 6, 2014 at 9:29 PM ×

follow blog cik anggur like facebook cik anggur
follow twitter cik anggur di
http://belogcikanggur.blogspot.com terima kasih

Reply
avatar
December 8, 2014 at 11:31 PM ×

@Nurul Syahirah not much kak.. huhu sorry kalau ada terkasar bahasa ke apa.. :)

@h- Zinnirah betul betul betul ^^

@Muhammad Shahril bestnya baca komen Shahril, ingatkan semua dah lupa pasal blog Shawal, rupanya ada jugak yang ingat lagi.. huhu.. tq tq tq.. :')

@Cik Anggur ok kak anggur, not biggie senang je nak like and follow.. ^^

@Maria Firdz Alhamdulillah tq.. :)

Reply
avatar
Papaglamz
admin
December 17, 2014 at 2:28 PM ×

Papaglamz jaln di sini..
www.papaglamz.com

Reply
avatar