Pengumuman Pemenang Segmen : Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

MINTAK TOLONG >KLIK SINI< SEBELUM MEMBACA! TERIMA KASIH! 
PLEASE >CLICK HERE< BEFORE READING! THANK YOU!
읽기 전에 >여기를 클릭하십시오< 감사합니다!


Seperti yang dijanjikan.. ada beberapa pemenang bertuah untuk segmen shawal kali ni.. so, jom usha sapa pemenangnya.. ^^

10 blog bertuah menjadi bloglist

http://norshamimi.blogspot.com/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/10/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html
http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/10/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html
http://ummiammararif.blogspot.com/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
http://khatyaiman.blogspot.com/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
http://shiningt-ara.blogspot.com/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

TopUp Maxis/DiGi/Celcom RM 10

http://sallyadan.blogspot.com/2014/10/klik-banner-kalau-nak-join-sekali.html

2 Blog bertuah direview (entry melekat selama 1 hari)

http://heartdeen.blogspot.com/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

!!Pengumuman Penting!!

1. Kepada Pemenang Bloglist

Blog anda telah pun berjaya di add ke dalam bloglist shawal di sidebar tu.. bloglist ini juga akan tamat pada 16/12/2014 bersamaan sebulan..Kalau rasa tak puas hati ngan nama bloglist korang dalam bloglist shawal tu atau ada idea lain tentang nama korang, korang boleh komen dalam entry ni k..

2.Kepada Pemenang TopUp

Hantarkan butiran kemenangan anda seperti berikut di >FB Shawal<

Link Blog:
Line: Celcom/Maxis/DiGi

3.Kepada Blog Review

blog anda akan direview dalam masa yang terdekat dengan tempoh post melekat selama 1 hari.. 1 hari 1 blog, so shawal akan review blog heartdeen dulu, then baru syahirahvaliant..

Kepada semua yang sudi join segmen shawal ni, shawal mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda.. Nantikan segmen and giveaway, In Shaa Allah! Assalamualaikum..
Previous
Next Post »

14 comments

Click here for comments
Sabrina SA
admin
November 16, 2014 at 4:41 PM ×

tahniah kepada para pemenang ^^

Reply
avatar
Cik Balqis
admin
November 16, 2014 at 5:24 PM ×

tak kena plak..ishkk..tahniah pd pemenang yg lain ^^
Belog Miss Balqis

Reply
avatar
November 16, 2014 at 5:37 PM ×

Alhamdulillah.. ada rezeki dekat sini.. thanks :3

Reply
avatar
wawaabdhadi
admin
November 16, 2014 at 8:17 PM ×

Alhamdulillah. Terima kasih anjurkan segmen :D

Reply
avatar
Allene
admin
November 17, 2014 at 8:44 AM ×

alhamdulillah.. tq =D

Reply
avatar
Cik Mimie
admin
November 17, 2014 at 9:24 AM ×

Wah, nama Cik mimie first skali..terima kasih :) tahniah kpd yg lain jugak :)

Reply
avatar
khaty aiman
admin
November 17, 2014 at 10:37 AM ×

Asalam..Alhamdulillah..tqvm

Reply
avatar
November 17, 2014 at 11:55 AM ×

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
terima kasih...
tahniah kepada seluruh pemenang

Reply
avatar
November 17, 2014 at 4:07 PM ×

Alhamdulillah..yeay memang bloglist :)

Reply
avatar
November 18, 2014 at 10:01 PM ×

tak sangka ada luck saya kat sini,terima kasih Syawal,dan tak lupa,buat semua peserta,dont give up,lets follow sesama kita ya...

Reply
avatar
November 19, 2014 at 12:34 PM ×

Tahniah kpd pemenang ^^
takde rezeki

Reply
avatar