Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

MINTAK TOLONG >KLIK SINI< SEBELUM MEMBACA! TERIMA KASIH! 
PLEASE >CLICK HERE< BEFORE READING! THANK YOU!
읽기 전에 >여기를 클릭하십시오< 감사합니다!

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.
Previous
Next Post »

13 comments

Click here for comments
cik belbel
admin
November 26, 2014 at 8:58 AM ×

singgah bw dr segmen kerusiburok :)
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Reply
avatar
Mineko_Ira
admin
November 26, 2014 at 10:36 AM ×

singgah dri segmen yang sama

Reply
avatar
November 26, 2014 at 10:39 AM ×

Assalam

Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

semoga berjaya :)

xoxo,
Azneyshamsuddin

Reply
avatar
izzeyda
admin
November 26, 2014 at 4:34 PM ×

singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Reply
avatar
November 26, 2014 at 4:41 PM ×

Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... jemput ke blog Fiza
http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Reply
avatar
November 27, 2014 at 12:44 AM ×

dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

Reply
avatar
khaty aiman
admin
November 28, 2014 at 11:32 AM ×

ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
goodluck & all the best..

Reply
avatar
Sofu Hashim
admin
November 28, 2014 at 2:58 PM ×

bw dari segmen yg sama...good luck ya
http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Reply
avatar
Scha Nazri
admin
December 3, 2014 at 12:49 AM ×

haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

Reply
avatar
Cik Blogger
admin
December 3, 2014 at 4:36 PM ×

Singgah dari segmen yang sama :)
good luck!

http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Reply
avatar
December 10, 2014 at 2:46 PM ×

tahniah menang..
alhamdulillah best nya..

Reply
avatar
AyuInsYiraH
admin
December 16, 2014 at 12:33 PM ×

ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Reply
avatar