Mohd Noor Shawal Mohd Noor Shawal Author
Title: Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!
Author: Mohd Noor Shawal
Rating 5 of 5 Des:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ MINTAK TOLONG > KLIK SINI < SEBELUM ME...
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

MINTAK TOLONG >KLIK SINI< SEBELUM MEMBACA! TERIMA KASIH! 
PLEASE >CLICK HERE< BEFORE READING! THANK YOU!
읽기 전에 >여기를 클릭하십시오< 감사합니다!

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. singgah bw dr segmen kerusiburok :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  2. Assalam

    Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    semoga berjaya :)

    xoxo,
    Azneyshamsuddin

    ReplyDelete
  3. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... jemput ke blog Fiza
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

    jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

    ReplyDelete
  6. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  7. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  8. haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama :)
    good luck!

    http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  10. tahniah menang..
    alhamdulillah best nya..

    ReplyDelete
  11. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete

 
Top