Mohd Noor Shawal Mohd Noor Shawal Author
Title: Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza"
Author: Mohd Noor Shawal
Rating 5 of 5 Des:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ MINTAK TOLONG > KLIK SINI < SEBELUM ME...
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

MINTAK TOLONG >KLIK SINI< SEBELUM MEMBACA! TERIMA KASIH! 
PLEASE >CLICK HERE< BEFORE READING! THANK YOU!
읽기 전에 >여기를 클릭하십시오< 감사합니다!



(klik banner kalau nak join)

>> Apa pendapat anda atau berikan sedikit comment tentang blog Huda dan Azwar Syuhada?

Blog Huda: Simple, ringan, kemas, teratur, terang.. Tapi kan kak, jangan marah tau, ni pendapat shawal lah, terang sangat ar, huhu.. kalau boleh tambahkan sedikit unsur pink tu, biar jadi gelap sikit sebab warna pink.. shawal tahu blog shawal lagi lah buruk dan terlebih gelap kot.. huhu.. sorry ye.. tu je komen pasal blog akak
Blog Azwar: Also nice, simple and easy to load.. warna pun tak terang sangat.. tu je kot? huhu

>> Apa yang korang dapat dengan ber - blogging ni? Dan apa faedahnya? *berikan jawapan yang ringkas sahaja.

1- first, dapat share bende yang kita suka, contoh macam kita suka lagu "not not", then kita pun share yang lagu "not not" ni best..
2- dapat menambah kenalan di alam blogger ni..
3- dapat menambah baikan sistem penulisan seharian kita..
4- dapat cari side income
5- mudah mendapat maklumat

>> Lengkapkan slogan ini (slogan tidak melebihi 30 patah perkataan) - Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana semestinya kerana permukaan blognya yang kemas, teratur dan cantik.. Seterusnya, kombinasi warna Purple, Hitam & Putih juga amat menarik perhatian pembaca serta sesuai dijadikan warna untuk sesebuah blog. Selain itu, Blogger 2013 ini juga banyak mengkaryakan entry nya yang menarik walaupun ianya entry peribadi.. Congrats kak, keep it up!

About Author

Advertisement

Post a Comment

  1. salam.. dari segmen yang sama..
    jemput ye http://lissadblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Good Luck !
    saya pon join GA ni. hehe
    http://thisischentaku.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama. ^_^

    ReplyDelete
  4. Good luck shawal! Azzwar datang blogwalking senarai peserta :)

    ReplyDelete
  5. Good luck shawal! Azzwar datang blogwalking senarai peserta :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Singgah dan blog walking di sini =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

    ReplyDelete
  7. nampak terang sangat eh, hihi. Akan cuba diperbaiki nanti. Thanks =D

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    ReplyDelete

 
Top